Intensiva dagar

Det har varit intensiva dagar sedan jag började jobba efter semestern. Idag är det första dagen på snart tre veckor som jag inte har haft några planer.
 
I helgen fick jag träffa fem fastrar, en farbror, tolv kusiner med eller utan sin andra hälft och en massa vuxna och mindre barn + min pappas moster Berta som är 90 år och den enda kvar av den äldsta generationen i vår släkt. Dessutom var det tre småttingar som har blivit födda i år. Det var en blandad skara, men kul att träffa hela tjocka släkten. Jag tror vi gör det igen!
 
Daniel åkte till Ruka på söndagmorgon, och nu börjar nog lilla mamma i mig sakna den lille gossen. Skönt att ha Vendela-ungen hemma i alla fall. Idag har hon en kopmis här och de är ute och leker just nu.
 
För fjärde dagen i rad har jag matat en hund, en katt och en kanin förutom våra egna tre katter. Ikväll kommer en del av gänget hem från Ruka, så då har jag bara en extra hund att mata fram till lördag. Det skulle vara kul att ha fler husdjur. Tänk att vakna på morgonen och gå ut till alla djur och se hur de har det och ge dem mat och vatten. De blir så glada, och jag blir glad av det. Å andra sidan skulle det vara svårare att åka bort då man vill. Man blir bunden då man har djur. Vi får se hur det blir med våra framtidsplaner om att ha får. Höns vill jag också ha, och varför inte en get och kanske en hund! Som sagt, framtiden får utvisa vart det vänder.
 
Snart börjar skolstarten närma sig. Den trettonde augusti smäller det. Hjälp vad tiden går snabbt! Men på nåt sätt ska det bli skönt att komma in i vardagsrutinerna igen. Jag kollade igenom den kommande månaden, och det verkar som om jag har lika många kvällsskiften som morgonskiften. Ibland skulle jag klara mig riktigt bra utan kvällsskiften och helgjobb, men det är bara att gilla läget. Jag har i alla fall ett trivsamt arbete.
 
Nu ska jag fixa lite fika till tjejerna och mig. Njut av sommarens soliga dagar nu! :)